Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Εστιατόρια και Ταβέρνες στην Αράχωβα - Που θα φάτε

Εστιατόρια και Ταβέρνες στην Αράχωβα
αράχωβα εστιατόρια
 Η Αράχοβα εκτός από το χιονοδρομικό της κέντρο, την έντονη ζωή, τα πολλά καταστήματα, τους πολυσύχναστους δρόμους και τις γραφικές γωνιές της, επίσης φημίζεται για το πολύ καλό φαγητό της. Παραδοσιακά φαγητά και ψητά θα σας συναρπάσουν και θα τα βρείτε σχεδόν παντού σε προσεγμένα εστιατόρια και ταβέρνες. Τι γίνεται όμως με τους λάτρεις της μοντέρνας κουζίνα; Η Αράχοβα δεν θα σας απογοητεύσει. Θα βρείτε την αγαπημένη σας κουζίνα σε κάποιο από τα πολλά Bar Restaurants.

Μην παραλείψετε, να προμηθευτείτε, τυρί φορμαέλα (φημίζεται η Αράχοβα), χυλοπίτες και τραχανά.
Σας προτείνουμε :
Τσι-Τσι. Πολυχώρος επάνω στο δρόµο σας προς το χιονοδροµικό. Μέσα σε ένα υπερμοντέρνο κτίριο με γυάλινη οροφή και φουτουριστικά video wall θα βρείτε μια ψησταριά-στέκι. Λειτουργεί και σαν self service αλλά μπορείτε να πάρετε και έτοιμο φαί για το σπίτι.
περισσότερα στο www.skroutzholidays.com

Χειμερινοί Προορισμοί: Τρίκαλα - Πως θα πάτε | skroutzholidays.com

Ώστε θέλετε να κάνετε ένα ταξιδάκι στα Τρίκαλα; Η επιλογή σας είναι σίγουρα εξαιρετική αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να έχετε στο νου πριν ξεκινήσετε όπως το πως θα μεταβείτε στον πανέμορφο αυτόν προορισμό. Ιδού λοιπόν όλες οι πληροφορίες για το πως θα πάτε. Έχουμε και λέμε λοιπόν.
trikala taxidi

Οδικώς
Με ΚΤΕΛ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.Η πρώτη σας εναλλακτική λύση για να φτάσετε στα Τρίκαλα είναι να πάτε οδικώς με λεωφορείο του ΚΤΕΛ (Τηλ. ΚΤΕΛ Τρικάλων: 210 8311434). Τα λεωφορεία ξεκινούν από τις Τρεις Γέφυρες (Αθήνα) και υπάρχουν αρκετά δρομολόγια.  

Οι καλύτερες προσφορές για Ξενοδοχεία στην Ξάνθη

Ψάχνετε δωμάτια; Θέλετε να βρείτε τις καλύτερες τιμές και φτηνα ξενοδοχεια; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την περιοχή και τις μέρες που θέλετε να κλείσετε το δωμάτιο στην αντίστοιχη φόρμα που βρίσκετε εδώ.

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών ξενοδοχείωνSkroutzholidays.com σας βοηθά στο να αναζητήσετε και να εντοπίσετε φθηνά καταλύματα καθώς και σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε φανταστικές προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και αυτοκίνητα προς ενοικίαση αφού φτάσετε στον προορισμό σας.

Το Skroutzholidays.com ανέπτυξε την κορυφαία μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών ξενοδοχείων προσφέροντας περισσότερες από 2.500.000 προσφορές σε 50.000 προορισμούς ανάμεσα σε 200 χώρες! Κάνουμε αναζήτηση σε όλους τους μεγάλους ιστοχώρους φιλοξενίας και συγκρίνουμε τιμές.

Μη χάνετε χρόνο και χρήμα. Επισκεφτείτε το www.skroutzholidays.com και φύγαμε για διακοπές!!!