Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

Χειμερινοί Προορισμοί: Τρίκαλα - Πως θα πάτε | skroutzholidays.com

Ώστε θέλετε να κάνετε ένα ταξιδάκι στα Τρίκαλα; Η επιλογή σας είναι σίγουρα εξαιρετική αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να έχετε στο νου πριν ξεκινήσετε όπως το πως θα μεταβείτε στον πανέμορφο αυτόν προορισμό. Ιδού λοιπόν όλες οι πληροφορίες για το πως θα πάτε. Έχουμε και λέμε λοιπόν.
trikala taxidi

Οδικώς
Με ΚΤΕΛ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.Η πρώτη σας εναλλακτική λύση για να φτάσετε στα Τρίκαλα είναι να πάτε οδικώς με λεωφορείο του ΚΤΕΛ (Τηλ. ΚΤΕΛ Τρικάλων: 210 8311434). Τα λεωφορεία ξεκινούν από τις Τρεις Γέφυρες (Αθήνα) και υπάρχουν αρκετά δρομολόγια.  
ΜΕ ΚΤΕΛ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, έχει καθημερινά προγραμματισμένα αρκετά δρομολόγια. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το 2310-517517
ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ. Η δεύτερη επιλογή σας είναι να μεταβείτε με το αυτοκίνητό σας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να οδηγήσετε για 328 χλμ. κινούμενοι στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Στο ύψος της Λαμίας εγκαταλείπετε την Εθνική οδό και κατευθύνεστε προς Δομοκό. Προσευχηθείτε να μην συναντήσετε νταλίκες ή άσχημο καιρό σε αυτό το κομμάτι που αποτελεί ίσως και το χειρότερο όλης της διαδρομής σας.Μόλις αντικρύσετε το Θεσσαλικό Κάμπο και αφήσετε πίσω σας την Καρδίτσα, βρίσκεστε στα Τρίκαλα. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 4,5 ώρες οπότε οπλιστείτε με υπομονή και κουράγιο.
για να διαβάσετε όλο το άρθρο στο www.skroutzholidays.com   κάντε κλικ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου